Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odswierzanie modułów

ShuQi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw "odświeŻ" słownik ortograficzny. Spróbuj "oczyścić" trochę system, np CCleanerem (pewnie napiszecie " Co ma piernik do wiatraka?". Chodzi mi o to, żeby na wszelki wypadek już nie zakładał tematu, typu " Mam lagi, pomocy")

Opublikowano

Najpierw "odświeŻ" słownik ortograficzny. Spróbuj "oczyścić" trochę system, np CCleanerem (pewnie napiszecie " Co ma piernik do wiatraka?". Chodzi mi o to, żeby na wszelki wypadek już nie zakładał tematu, typu " Mam lagi, pomocy")

popieram wyczyść rejestry

Opublikowano

djkosmo ale nie musisz spamować poprzednimi postami i zachowaj to dla siebie.

Co do tego, jeżeli reinstall i przeczyszczenie rejestru nie pomoże polecam skontaktować się z supportem

Opublikowano

Ponowna instalacja nie pomogła mi w niczym :c

Nadal mam ten sam problem :C

Ps , ostatnio czekałem ponad 2 godziny[cały film :c] i dalej było to samo - chyba wystarczająco czasu dałem na odświeżenie ?:D

Opublikowano

Proszę Cię, abyś sprawdził następujące rzeczy w opcjach routera:
Upewnij się, że następujące serwery IP są na liście zaufanych: 174.34.231.0-174.34.231.255;
Zezwól na wymianę danych dla następujących portów UDP: 20013, 20014, 20018, 32801-32825;
Zezwól na dostęp poprzez następujące porty: 80, 443, 1080, 3128, 8080, 8081, 8088, 8888, 53;
Upewnij się, że następujące porty UDp są dostępne dla chatu głosowego: 12000-29999, 5060, 5062, 3478, 3479;
Zezwól WorldofTanks.exe na użycie protokołów UDP i TCP.

Mam nadzieję, że to rozwiąże problem :)

Serdeczne pozdrowienia,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...